2015. április 12., vasárnap

Recepteskönyv - Rántotthús salátával, avagy hozzuk ki a legjobbat a vasárnapi ebédből!


Mi van akkor, ha nem magunkra főzünk, mégis oda szeretnénk figyelni az alakunkra? Nos, én egyetlen megoldást találtam rá - ki kell hozni mindenből a legjobbat!

Egyik ilyen legelső problémám rögtön az első pillanatban gondot okozott - a hagyomáynos vasárnapi ebédet kellett valahogy "fittebbé" tennem, így csináltam egy gyors zöld köretet.

A hozzávalók: 
- Uborkasaláta / Tzatziki (reszelt, hámozott uborka, kefír, fokhagyma, pici só)
- paradicsom
- jégsaláta

A jégsalátát apróra tépkedtem, majd a paradicsomot felkockáztam, és a tetejére tettem a fokhagymás-uborkát. Nagyon finom lett így, bár másodszor, amikor csináltam, akkor a salátát külön tányérba tettem, ugyanis a leve nagyon folyt, és eláztatta a rántott húsit. De összességében egy finom saláta lett :) !

3 megjegyzés: