2015. április 12., vasárnap
Recepteskönyv - Rántotthús salátával, avagy hozzuk ki a legjobbat a vasárnapi ebédből!
Mi van akkor, ha nem magunkra főzünk, mégis oda szeretnénk figyelni az alakunkra? Nos, én egyetlen megoldást találtam rá - ki kell hozni mindenből a legjobbat!
Egyik ilyen legelső problémám rögtön az első pillanatban gondot okozott - a hagyomáynos vasárnapi ebédet kellett valahogy "fittebbé" tennem, így csináltam egy gyors zöld köretet.
A hozzávalók:
- Uborkasaláta / Tzatziki (reszelt, hámozott uborka, kefír, fokhagyma, pici só)
- paradicsom
- jégsaláta
A jégsalátát apróra tépkedtem, majd a paradicsomot felkockáztam, és a tetejére tettem a fokhagymás-uborkát. Nagyon finom lett így, bár másodszor, amikor csináltam, akkor a salátát külön tányérba tettem, ugyanis a leve nagyon folyt, és eláztatta a rántott húsit. De összességében egy finom saláta lett :) !
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Hú, de ennék most én is egy ilyen finomságot. :P:)
VálaszTörlésHmm, jól hangzik, majd én is beruházok egy hasonlóra. :D
VálaszTörlésEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlés