2014. február 18., kedd

Fogyás-Projekt pici átalakítása


Reméltem, hogy végig tudom csinálni, szépen dokumentálva mindent, de sajnos nem fog összejönni ... :( Egyszerűen a napi rutinomba, ami most szinte teljesen megváltozott, felborult, már nem tudok beleszorítani azt, hogy rendszeresen lejegyezzem, hogy mit ettem, mennyit aludtam, mit mozogtam.

Így hát a napi posztok el fognak maradni. Helyette Heti és Havi posztokat fogok írni a projektről.

Egyébként észrevettem, hogy a kalóriaszámlálás mostmár fejben is megy. Lehet hogy nem mindig 100%-os pontossággal, de nagyjából mindenről be tudom lőni, hogy nagyjából hány kalóriát is fogyasztottam :) ...

Az étkezésbe "beleszoktam", furcsa mód amióta nem jegyzem hogy mit eszek, nem eszek "rossz" kajákat, úgy értve hogy pl. fehér lisztből készült ételeket, pékárukat teljesen elkerültem! A tegnapi nap uzsonnája isteni volt, facebookon már mutattam nektek ^^

Eper + cukormentes műzliszelet összekockázva ^^! Nyammm!


Egyébként a héten elkezdődött a jó idő is, végre úgy is lehet biciklizni, hogy közbe nem kezd el az eső esni :))) ...

Sajnos a testmozgásra hiába próbálok még jobban odafigyelni, bizony pár hónap múlva (kitaláltuk édesanyával) felsőfokúzni készülök angolból, mert az álom MA-szakomon +10 pontot jelent :-/ ... S az bizony nem kevés. Így most napi 3-4, de inkább több órában tolom az angolt. Mellette ott a napi házimunka, munkakeresés (azért is tolom ennyire az angolt, mert ha elkezdek melózni, akkor bizony ennyi időm se lesz vele foglalkozni naponta :-/ )... Szóval elég sűrűek a napjaim.

De legalább ha mennem kell valahová, azt biciklivel tehetem ^^! Érzem is a lábaimon, hogy bizony jól megmozgatja őket a bicikli, hiszen már rég tekertem. DE! egyre többet bírok :) , mert múlt héten írtam, hogy borzalmasan kifáradtam 10 perc bicózás után (igaz, akkor hideg is volt, ráadásul a harisnya-nadrág kombóban alig bírtam tekerni XD ), mostmár ez többé-kevésbé mérséklődött.

Dolog van ,de a projekt él! Folyamatosan!

Pont a mai nap jegyezte meg mamám, hogy ismét fogytam ^^! Yeeeyyyy!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése